Dąbroczanka Pępowo - strona nieoficjalna

statystyki szczegółowe

Oświadczenie Zarządu

• autor: Administrator, 2017-01-10 12:31
W świetle napływających informacji z mediów społecznościowych i komentarzy zamieszczanych pod nimi Zarząd LKS Dąbroczanka Pępowo informuje:

„Nic jeszcze nie zrobiliśmy. Nie można już twierdzić, kto będzie lepszy. Życzcie powodzenia”.

Nie osądzajcie proszę poprzedniego Zarządu, który osiągnął tak wiele. Ich działania były pełne zaangażowania i całkowitego poświęcenia. Co do zawodników drużyny seniorskiej: nikt z nas, członków nowego Zarządu, nikogo nie wyganiał. Nie obrazili się też na nas. Po prostu przyszły czasy, gdzie razem z zakończeniem pracy (na obecną chwilę) z drużyną seniorską przez Michała Roszaka, oni również postanowili „zawiesić buty na kołku”. Większość z tych osób reprezentowała nasz Klub przez dwie dekady. Dziękujemy im za to. To naprawdę powód do zadowolenia i chylę czoła poprzednim działaczom.

Mamy z kolei  zapewnienia z ich strony o współpracy, o możliwości wsparcia i zaangażowania na rzecz Klubu, co w dalszym ciągu pokazuje, że nas wspierają. My prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość w najbliższym czasie. Mamy nadzieję, że za dwa lata podczas Walnego Zebrania Sprawozdawczo-Wyborczego nie będziemy się wstydzić za nasze działania. Plany na rzecz Klubu, najbliższe rozmowy, spotkania i wizje zostaną przedstawione po formalnych działaniach związanych z objęciem funkcji przez nowy Zarząd. Liczymy na poparcie, pomoc w budowaniu relacji społecznych, aranżowaniu wydarzeń sportowych i dobre słowo w trudnych chwilach.

Zarząd LKS Dąbroczanka Pępowo

• Komentarzy [0]
  • czytano: [424]

Musisz się zalogować, aby dodawać komentarze.

Najbliższe spotkanie

W najbliższym czasie zespół nie rozgrywa żadnego spotkania.

Ostatnie spotkanie

Sokół ChwałkowoDąbroczanka Pępowo